Prenumerera på vår digitala kalender

Denna sida ger dig instruktioner för hur du kan prenumerera på den digitala versionen av skolans kalender som vi håller uppdaterad.

Denna kalender kan synkroniseras med de flesta moderna kalenderapplikationer så att du kan lägga den över din privata eller arbetskalender vid behov. Vi ger här grundläggande instruktioner för iPhone/iPad, Android och Outlook.

Principen är densamma för alla tjänsterna.  För att synkronisera vår kalender med din kalenderapplikation klistrar du helt enkelt in ical addressen neden på rätt plats i din egna kalendertjänst.

Ical addressen:

Det är denna address du behöver klippa ut och klistra in i din kalenderapplikation.
https://calendar.google.com/calendar/ical/calendar%40sshl.se/public/basic.ics

OBS, ladda inte ner ics filen för att sedan importera till din kalender eftersom den då inte automatiskt registrerar eventuella förändringar vi gör i efterhand.

Instruktioner för iPhone eller iPad

Vänligen läs och följ instruktionerna på den här sidan..

Android

Det finns två möjligheter för Androidanvändare

  1. Från din DATOR navigera till din google kalender som finns på calendar.google.com och se till att du är inloggad på samma konto som din telefon använder. Hitta ”andra kalendrar” rutan till vänster, klicka på den lilla inrutade pilen till höger om det och välj ”lägg till webbadress” där du sedan klistrar in ical länken från ovan.
  2. För att göra detta direkt från din telefon behöver du en app såsom iCalSync.

Andra kalenderapplikationer

Vi föreslår att du googlar “how to sync public ical calendar to” eller “how to sync internet calendars with” och lägger till namnet på din applikation.