Lucia 2020

Välkommen att titta på elevernas egen luciafilm, som berättar legenden om Lucia och låter er njuta av musik och dans. Filmen är en samproduktion mellan bild, musik, drama och dans, med stöd från elever som skötte ljud och ljus.

Vill du stödja våra elever att utveckla sina kunskaper inom digital kommunikation och skapande? Läs mer om projektet SSHL Digital ART Studio här nedanför.

The Legend of Lucia from SSHL Sigtuna on Vimeo.

Vill du vara med och stödja SSHL Digital ART Studio ?

Luciaföreställningen 2019 samlade in pengar genom sålda biljetter vilka oavkortat gick till olika elevorgansationer på skolan som är engagerade i olika välgörenhetsorganisationer. 

Lucia 2020 hoppas vi att du vill vara med och stödja skolans utbildning inom bild och digitalt skapande genom SSHL Digital ART Studio. Vårt mål är att samla in 100 000 kr för att kunna förverkliga denna satsning för att så många som möjligt av våra elever kan få tillgång till digitala verktyg som ger ökad kunskap för digital kommunikation och skapande.

Lämna gärna ditt bidrag här!

Varmt tack för ditt stöd i detta spännande och kreativa projekt.
Alla bidrag är mycket uppskattade, stort som smått.

Läs mer om SSHL Digital ART Studio.

Vi ser fram mot att dela med oss av elevernas arbeten framöver, här på hemsidan och i våra sociala kanaler. För eventuella frågor eller information, kontakta Marika Wäreborn, fundraising@sshl.se.