Publicerat 25 april 2022

Välkommen till lanseringen av aulans minnesbok

Vi firar lanseringen av boken Aulan: Minnen! 

Boka ditt deltagande snarast genom att fylla i anmälan här.

Genom denna bok genomför vi, tillsammans med Förbundet Sigtunafördettingar, en insamling till utsmyckning i vår nya aula för att påminna oss om alla fina minnen från vår kära gamla Aula. Tack vare ett stort stöd från generösa givare har boken kunnat produceras så att din donation kan gå oavkortat till insamlingen.

  • Boken kommer att presenteras, och den som önskar kan själv erhålla ett eget exemplar genom att ge en gåva (500 kr eller mer).
  • Du får också möjlighet att träffa projektgruppen för bokens produktion, tillsammans med representanter för Förbundet Sigtunafördettingar och SSHL.

Boken kommer finnas tillgänglig genom en donation online efter den 11 maj och då tillkommer en fraktkostnad av 100 kronor.

Plats: SSHL matsal
Datum: 11 maj 2022
Tid: 17.00-19.00

Vänligen bekräfta ditt deltagande senast den 9 maj genom att anmäla dig här

I mars 2021 brann SSHL:s Aula ned till grunden. På initiativ av Julian Stubbs, Sigtunabo, SSHL-förälder och grundare till kommunikationsföretaget UP There Everywhere, har hans team tillsammans med SSHL och FSF skapat en minnesbok om Aulan. 

Med hjälp av fantastiska bidrag i form av bild och text från generationer av fördettingar, elever och personal kan vi nu presentera denna unika bok. Boken finns endast i en begränsad upplaga, är inbunden med ett omslag i linnetryck och består av drygt 200 sidor av roliga och härliga bilder, anekdoter och andra tänkvärda texter.

För att stödja återuppbyggnaden av en ny SSHL aula i någon annan form, läs mer här eller kontakta Marika Wäreborn via fundraising@sshl.se.