Fritiden på SSHL

Hos oss hittar du ett gediget program med fritidsaktiviteter av olika slag.

Fritid och fysisk aktivitet

Skapa balans på ditt eget sätt

Ditt akademiska skolarbete är viktigt. Men för att må bra och för att lyckas behöver du vila hjärnan och göra andra saker också.

Nästan varje dag i veckan, hela läsåret runt, kan du hitta roliga aktiviteter på skolan som ger dig inspiration och ny energi. Här finns mycket att välja på, från sport och idrott till friluftsliv och kreativa aktiviteter som musik och matlagning.

Fritidens aktivitetsprogram

Ladda ned årets fritidsbroschyr! Här hittar du beskrivningar av skolans olika aktiviteter och ett komplett aktivitetsprogram för hela skolåret.

Du kan också se fritidsprogrammet och ytterligare aktiviteter genom att följa oss på Instagram.

Kontakt

Thomas Persson, telefon +46859257122, mobil +46730380041

Idrott och fritid - på dina villkor

Gillar du att röra på dig och jobba med kroppen helt utan krav? Vill du tävla och representera skolan?

På SSHL möter du professionella och engagerade fritidsledare och idrottslärare. I vår stora inomhushall finns plats för allt från basket och innebandy till dans, boxning och olika former av motionsidrott.

Alldeles utanför idrottshallen spelar eleverna beachvolley. Några steg ner mot Mälaren finns skolans tennisbana, fotbollsplan, idrottsplats och båthus. Där förvaras våra kanoter och snabba tävlingsbåtar för rodd.

Släpp loss kreativiteten!

Musik, drama, bild, film och form – gillar du att ge uttryck för din kreativitet, finns en guldgruva av möjligheter på SSHL. I vårt Estetcentrum sjuder det av liv, från tidig morgon till sen kväll. Här repeterar elevernas egna band, det finns en stor sal för musik- och sångundervisning och en professionell ljudstudio.

I skolans bildinstitution finns allt du behöver för att utveckla dina konstnärliga talanger, till exempel digitalt bildskapande.