Publicerat 21 augusti 2021

Goda resultat för förra årets IB DP-elever

Inför årets skolstart vill vi gärna berätta om resultaten för våra elever i förra årets IB Diploma-klass, DP21, som fick sina provresultat den 6 juli. 

Vi är så stolta över våra elever. Deras resa på IB DP blev ju långt ifrån vad de hade förväntat sig då de började på skolan i augusti 2019. 

Den 6 juli presenterades IB DP resultaten och till vår stora glädje fick våra elever ett medelbetyg på 35,6 poäng (globalt resultat 33,2). 98% av våra elever blev godkända och belönade med sitt diplom (globalt 88,96%).

Femton elever uppnådde 40 poäng eller mer och årets högsta poäng var 44.

IB Diploma programme är ett utmanande akademiskt program som kräver både personlig och akademisk utveckling. Pandemin har gjort de senaste två åren ovissa, men lyckligtvis kunde vi genomföra slutproven i maj 2021 och våra elever fick visa upp sina färdigheter. 

Under de senaste två åren har våra elever visat både personlig utveckling och framgång på många sätt; hanterat den svåra situationen och de utmaningar som pandemin har inneburit, genomfört sina CAS-arbeten och engagerat sig i skolans gemenskap, bara för att nämna några. 

Ett stort grattis till våra studenter i DP21 för deras framgångar under sina två år på  IB Diploma Programme och önskar dem lycka till i framtiden.

Kerry Browning, biträdande rektor för IB

Adrian Feehan, koordinator för IB DP