Publicerat 6 februari 2019

SSHL Debate Society bjuder in till SSHL Open

SSHL Debate Society är mycket glada över att vara värd för debating-tävlingen SSHL Open i vår.

Turneringen går av stapeln i september nästa läsår och ger debaters på olika nivåer och från hela världen möjlighet att träffas, debattera och engagera sig i viktiga frågor.

Tävlingen hålls i enlighet med World School Debate Format. Förutom själva tävlingsmomentet kommer den här helgen också att innehålla föreläsningar, workshops och olika kvällsaktiviteter.

Vill ni anmäla er till SSHL Open 2019?

Välkomna att anmäla ert skollag till SSHL Open i Sigtuna i höst! Använd formuläret här: sshldebatesociety.weebly.com/registration På sidan hittar du också mer information om tävlingshelgen.

Chief Adjudicators Panel kommer att bestå av tre erfarna debaters och domare:

Trinn Toimetaja var ledare för University of Tartu Debate club mellan 2016-2018. Hon har även varit DCA of English College Open 2018 och CA of FINDA Schools Cup 2018.

Milla Huuskonen är en erfaren debater och domare. Hon har en lång rad framgångar och erfarenheter i debating-världen, bland annat har Milla kvalificerat sig för European Universities Debating Championships två gånger och nått topp tio-placering i 2018 års ESL Speakers of Euros.

Johan Allen är glad över att få komma tillbaka till SSHL som medlem i CAP. Hans senaste skolturnering som tävlande debater var i Sigtuna. Som adjudicator var Johan både trainer och finals judge vid Nordic Debate Academy 2018.

Vi ser fram emot att många svenska och internationella lag anmäler sig och kommer till SSHL för en helg med härliga debatter!

Facebook: SSHL Open 2019
För program och anmälan: sshldebatesociety.weebly.com