Publicerat 11 december 2020

Lucia 2020

Lucias budskap, som påminner oss alla om ljuset och den stundande julen, är en fin tradition på SSHL som vi brukar fira tillsammans med elever, personal, föräldrar och inbjudna gäster.

2020 har varit ett år fyllt med utmaningar och vi har varit tvungna att anpassa alla våra traditioner, så även skolans luciafirande. I år har vi den stora glädjen att få se elevernas egna video där de berättar legenden om Lucia och låter oss njuta av musik och dans.

Filmen är en samproduktion mellan bild, musik, drama och dans med stöd från elever som skötte ljud och ljus.

Med önskan om en trevlig Lucia och en fin jul från oss alla på SSHL!

Vill du stödja våra elever i att vidareutveckla sina kunskaper inom digital kommunikation och skapande? Läs mer om projektet SSHL Digital ART Studio här nedanför.

The Legend of Lucia from SSHL Sigtuna on Vimeo.

Vill du vara med och stödja SSHL Digital ART Studio ?

Luciaföreställningen 2019 samlade in pengar genom sålda biljetter vilka oavkortat gick till olika elevorgansationer på skolan som är engagerade i olika välgörenhetsorganisationer. 

Lucia 2020 hoppas vi att du vill vara med och stödja skolans utbildning inom bild och digitalt skapande genom SSHL Digital ART Studio. Vårt mål är att samla in 100 000 kr för att kunna förverkliga denna satsning för att så många som möjligt av våra elever kan få tillgång till digitala verktyg som ger ökad kunskap för digital kommunikation och skapande.


Lämna gärna ditt bidrag här!

Varmt tack för ditt stöd i detta spännande och kreativa projekt.
Alla bidrag är mycket uppskattade, stort som smått.

Läs mer om SSHL Digital ART Studio.

Vi ser fram mot att dela med oss av elevernas arbeten framöver, här på hemsidan och i våra sociala kanaler. För eventuella frågor eller information, kontakta Marika Wäreborn, fundraising@sshl.se.