Publicerat 10 januari 2017

Welcome back!

 

Välkomna tillbaka! Jag hoppas att alla har njutit av ett härligt jullov. Även om det inte riktigt känns av utomhus ännu så har vi nu påbörjat vårterminen! Lektioner och aktiviteter går helt enligt tidsplan och du kan få en allmän översikt över vårens kalendarium här.

Den största förändringen i skolan denna termin är att Eddy Johansson under våren kliver in i rollen som tf. rektor och Thomas Persson blir internatchef. Vi önskar dem all lycka med sina nya arbetsroller denna termin.

Nu i januari förbereder vi oss på att välkomna cirka 35 provboelever till internatet. Det är alltid lika härligt att få visa upp SSHL för blivande elever och jag är säker på att vi alla kommer att få dem att känna sig välkomna!

Dessutom har vi öppet hus den 28:e januari (kl 10 till kl 14). Öppet hus är inte bara till för blivande gymnasieelever, utan också för de familjer som vill lära sig om vår grundskola. Den 28 januari får du möjlighet att se våra underbara lokaler och prata med lärare och elever.

Slutligen – detta är en viktig termin, i synnerhet för niondeklassare och utgående gymnasieelever. Ni står inför den sista terminen på era utbildningar: jag vill påminna er om att lägga ner ordentligt med arbete på era kurser. Det är aldrig för sent att skapa förändring! Det kommer att finnas gott om tid att fira i maj! Njut av denna termin trots pressen och arbetet som krävs. Även om det ibland kan kännas som att det hela blir för mycket så vet jag att era lärare och vänner finns här för att stödja er.

Jag önskar alla en framgångsrik och härlig vårtermin!

Margret Benedikz

Skolchef, SSHL