Lediga tjänster

När vi har lediga tjänster tillgängliga hittar du dem här. Du kan också göra en intresseanmälan när du vill.

Lediga tjänster / Job Vacancies

Senast uppdaterad / Latest update: 2021-12-02

Områdesvakt

Vi söker nu en områdesvakt på 100%. Arbetet innebär rondering och bevakning av SSHL:s område, med fokus på natt, helger, skolstart, skolavslutning och vid ökad hotbild. I arbetet ingår också att nätverka med befintlig personal och elever, skapa kontakter och bygga relationer samt i vissa fall även agera som extra vuxen.

Många arbetspass kommer genomföras ensam under nattetid, vilket ställer höga krav på motivation, fysik och nyfikenhet. Du bör kunna agera i händelse av brand, olycka eller säkerhetshot vilket gör att du bör ha minst grundläggande utbildning inom dessa områden. Du ska kunna genomföra rutinuppgifter enligt instruktion samt arbeta med skarp insats. Vi ser gärna att du har vaktutbildning eller liknande, kan arbeta både på svenska och engelska och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och innan anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden, sista ansökningsdag är den 19 december 2021. Tillträde till tjänsten är omgående.

Områdesvakt – läs mer och ansök