Lediga tjänster

När vi har lediga tjänster tillgängliga hittar du dem här. Du kan också göra en spontanansökan när du vill.

Lediga tjänster / Job Vacancies

Head of Sales – läs mer här nedanför. Ansök senast 7 april 2024 via constatera.se.

Ser du inga lediga tjänster som passar dig just nu? Gör gärna en intresseanmälan

Head of Sales

Vill du vara med och öka antalet internatelever till vår skola? 

Vi har en hög ambitionsnivå och vill locka ännu fler internatelever till vår fina verksamhet. Head of Sales är en ny roll, med ansvar för att driva säljarbetet från strategi och relationsbyggande aktiviteter hela vägen till påskrivna avtal.

Då rollen är ny så är du med och påverkar rollens utformning i samråd med ledning och kollegor. I rollen har du ett nära samarbete med kollegor inom administration, internat, ledningsgrupp, alumninätverk och elevrepresentanter.

I rollen ingår följande övergripande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ansvar för att antalet internatelever per skolår motsvarar SSHL:s strategiska plan.
 • Kontinuerlig analys av elevmarknaden i Sverige och utomlands, prognos- och rapportering av viktig antagningsdata och statistik, omvärldsanalys och konkurrentbevakning.
 • Säkerställa, tillsammans med kollegorna inom administration, att antagningsprocessen för internatelever är effektiv och serviceinriktad och går i linje med/möjliggör skolans strategiska mål.
 • Säkerställa att all korrespondens, kommunikation och alla möten med presumtiva elever och vårdnadshavare speglar SSHL:s höga kvalitet och grundläggande intresse för eleverna.
 • Vid behov hantera administration av väntelistor.
 • Ansvara för att skapa, genomföra, följa upp och vid behov revidera säljplanen för att uppnå SSHL:s mål för antalet internatelever.
  Presentera SSHL och aktivt bygga relationer med näringslivet, organisationer, skolor, universitet och olika nätverk i Sverige och utomlands.
 • Nära samarbete med kollegor, ledningsgrupp, internatverksamhet. Interaktion med SSHL:s alumninätverk och elevrepresentanter.

Rollen rapporterar till VD och är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Sigtuna. Tillträde enligt överenskommelse dock senast augusti 2024. Resor i Sverige och utomlands ingår i rollen.

Vi söker dig med:

 • Flerårig erfarenhet av säljroll i tjänsteföretag.
 • Intresse för mänskliga värden och hjärta för ungdomar.
 • Förmåga att bygga och utveckla förtroendegivande relationer och samarbeten.
 • Kommunikativ förmåga med erfarenhet av att tala inför grupper.
 • Eget driv med förmåga att självständigt planera och genomföra eget arbete mot mål.
 • Förmåga att arbeta med både strategiska och operativa frågor.
 • God struktur och administrativ förmåga.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Möjlighet att resa i tjänsten, både i Sverige och utomlands.
 • Meriterande med arbetserfarenhet från organisation med nära samarbete med näringslivet, skola/utbildningsföretag eller annan relevant verksamhet, gärna med internationella kontakter.
 • Meriterande med erfarenhet av representation både i Sverige och utomlands.
 • Relevant högskoleutbildning.

Vi söker dig med gott självledarskap, stort engagemang, initiativkraft, ihärdighet och resultat- och målfokus. Du har förmåga att se helheten, analysera och lösa problem. Du är social och omvittnat skicklig på att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer. Du uppfattas som trygg, lyhörd och förtroendeingivande. Du är en duktig kommunikatör, både muntligt och skriftligt. Du är flexibel och stresstålig och visar gott omdöme även under tidspress. Du har mycket god förmåga att arbeta självständigt och att planera och prioritera bland egna arbetsuppgifter. Du trivs i en regelstyrd verksamhet med förväntningar på att både affärsmässiga, ekonomiska och strukturella behov ska uppfyllas i en verksamhet fylld av mänskliga behov och intressen.

Vårt erbjudande:

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas. Head of Sales får möjlighet att bidra, påverka och göra skillnad för elever, personal, andra intressenter och stiftelsens framtid. I rollen blir du del av en verksamhet med ett starkt varumärke, lång historik och ett intressant kontaktnät. Vi erbjuder en säljroll med intressanta och ansvarsfulla uppgifter i en etablerad verksamhet med tydliga ambitioner och en stark värdegrund med fokus på att varje elev ska utgå ifrån egen förmåga och allas lika värde.

Frågor?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. För frågor kontakta: Lotta Belfrage Palmqvist, rekryteringskonsult, 0722-522 373

Ansökan:

Ansök senast 7 april 2024 med CV och brev via constatera.se.

Svara på följande frågor i ditt brev: 1. Varför är du intresserad av tjänsten? 2. Hur passar du in mot kravprofilen i annonsen?

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!