Lediga tjänster / Positions Available

[Senast uppdaterad / updated: 2019-05-20]

Skolkurator

Inför höstterminen 2019 söker vi en skolkurator på 100%

Som skolkurator kommer du att arbeta i ett team med skolsköterska, skolpsykolog och specialpedagoger m.fl. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat att bidra med psykosocial och social kompetens inom elevhälsans arbete på olika nivåer. Handledning och konsultation både till enskilda och till grupper. Delta i arbetet med att stärka skolan som miljö för lärande, hälsa och utveckling. Du deltar regelbundet i skolans EHT-möten.

Sista ansökningsdag är den 9 juni 2019. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Läs mer här

 

Legitimerad skolsköterska på heltid

Vi söker en skolsköterska på 100%

Som skolsköterska kommer du att arbeta i ett team med bland annat skolkurator, skolpsykolog och specialpedagoger. Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis hälsoundersökningar, medicinska bedömningar och vaccinationer. Du deltar regelbundet i skolans EHT-möten. Du har öppen mottagning och ska vid behov erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt- eller skolsköterskeutbildning. Du har mycket god kommunikationsförmåga samt flytande svenska och engelska.

Sista ansökningsdag är den 15 maj 2019.

Läs mer här

 

IT-tekniker

Nu söker vi även en IT-tekniker på 100%

Du kommer tillsammans med övrig IT- och fastighetspersonal att utgöra en betydelsefull del av skolans stödorganisation. Du är ett av ansiktena utåt och brinner för att ge service både till elever och kollegor.

Som IT tekniker hanterar du en mängd IT-relaterade arbetsuppgifter såsom kontohantering, felsökning, underhåll och hantering av projektorer och ljud, internet och telefoni. Arbetet innefattar hantering av skolans datorer, ipads och chromebooks och att vara behjälplig med allehanda frågor och tjänster inom området internservice och infrastruktur.

Sista ansökningsdag är den 17 maj 2019.

Läs mer här